MEGTEKINTÉSI NYILATKOZAT

53 990 000,- Ft eladó lakás 67 m2
Azonosítószám: E-38456
Város Szombathely
Városrész belváros közeli
Fűtés: házközponti egyedi mérővel
Építés éve: 2022
Alapterület: 67 m2
Építési mód: tégla
Emelet: 1
Kilátás: udvarra
Állag: új
Komfort: összkomfort
Parkolás ár: udvarban saját parkoló
Tájolás: dél nyugat
Az ingatlan bemutatása
Szombathely belváros közeli környezettudatos luxust, tágas, világos, 3-4 szobás lakásokat kínálunk 2023 költözéssel.
A lakások 66- 86 m2 hasznos alapterületen, élhető terekkel, és funkciókkal rendelkeznek. Pl különálló fürdő-WC, gardrobe és/vagy tároló. A legkisebb lakószobák is min. 10 m2 rendelkeznek. A konyha étkező, nappali a belsőépítészeti kialakítás alapján akár 4-5 tagú család számára is kényelmesen használható.
Használható méretű, intim, fedett teraszokkal.
Hosszú élettartam: minőségi, tartós anyagok felhasználásával.
A környezettudatosság és a kényelem voltak a legfontosabb tervezési szempontok. Így különösen az utcaképi illeszkedés, az épületek szellős elhelyezése, valamennyi lakás kedvező tájolása (D Ny-i), az épületek körül a maximális zöldterület és a kényelmes parkoló és garázs szám biztosítása, a színvonalas közösségi funkciók kialakítása.
A lakások értékállóságát és kényelmét az átgondolt tervezés, a minőségi anyagok használata, a nagyméretű, intim teraszok, a lift, a megújuló energia (napelem), egyedi és közös tárolók, fedett beállók, garázsok biztosítják. Az alkalmazott szerkezetek megfelelnek a ma érvényés “közel nulla energiaigényű épületek” követelményeinek.
Egyes parkolók között beruházói döntés szerinti helyen és műszaki kialakítással, Elektromos töltőpont csatlakozási lehetőség biztosított.
Megfelelve a mai korszerű követelményeknek, az épületek hő és hangszigetelése a vonatkozó szabályoknak maximálisan megfelel. A külső hőszigetelés vastagsága 16-20 cm. Az ablakok 3 rétegű üvegezéssel,  melegperemmel ellátott kiváló hőszigetelésű nyílászárók. Házközponti  fűtésrendszere egyedi mérőkkel ellátott.

 

Alulírott,

Név  
Cím  
Telefonszám  
E-mail  

Kijelentem, hogy a

Azonosítószám  E-38456
Település  Szombathely
Hrsz.
Cím

alatti ingatlanról először a Heckenast Ingatlan Kft. Heckenast István képviselőjétől értesültem.

Kelt: ………………………………………………………………

 

………………………………………………… …………………………………………………… ………………………………………
Megtekintő Eladó Ingatlan referens

Az ügyfél ezennel kifejezetten hozzájárul, hogy adatait a Heckenast Ingatlan Kft bizalmason kezelje, azokat másnak további felhasználás céljára át nem adja. A kapott ügyféladatokat saját rendszerében tárolja, felhasználja.