Magyar Deutsch Facebook
Gyorskereső Bővitett kereső MAGUNKRÓL FALUSI CSOK
ELÉRHETŐSÉGEK
Azonosítószám:
Település:
Típus: Kategória:
Szobaszám: -tól -ig
Méret: m²-től m²-ig
Ár: M Ft-tól M Ft-ig

Heckenast Ingatlan Kft.Telefon: +36 30 9467 562
E-mail: heckenast @ heckenastingatlan.hu
Web : www.heckenastingatlan.hu
Google térkép

eladó telek -> építési telek Kőszeg

72 829 500,- Ft
Azonosítószám: E-3732
Város Kőszeg
Városrész Kőszegfalva
Telekterület: 48553 m2
Építési mód: - -
Az ingatlan bemutatása
Kőszeg Kőszegfalvi városrészén kínálunk együttes értékesítésre 45 db telket ( beépítetlen terület) összesen 48553 m2 nagyságban. Az ingatlanok a város északi szélén találhatóak. A környezetükben lakóövezetek, tágabb környezetükben mezőgazdasági hasznosítású területek húzódnak. A városrész infrastruktúrális ellátottsága megfelelő. Kiépített közműcsatlakozások a területen nincsenek de a Kőszegfalvi úton található valamennyi alapközmű gerincvezetéke.
 
A terület megközelítése jelenleg a Kőszegfalvi utcából nyíló földúton keresztül történik, azonban a Helyi Építési Szabályzat legutóbbi módosítása során a 4131 hrsz-ú kivett saját használatú út a 0147/35 hrsz-ú ingatlanra kiszabályozott 12 m-es részen keresztül csatlakozik a Kőszegfalvi utcára. A kiszabályozott útterület önkormányzati tulajdonba kerülésével kapcsolatos tárgyalások folyamatban vannak.
 
Az ingatlan nyilvántartásban már a megjelölt ingatlanok szerepelnek, azonban a természetbeni telekhatár kitűzés, a telkek megközelítéséül szolgáló utak és közműhálózat kiépítése nem történt meg, az a  vevő feladata.
A lakóterületen 78 db jelenleg még nem beépíthető, építésre szánt terület található, melyből a 45 db telek képezi a jelenlegi eladás tárgyát.
Kőszeg Város Önkormányzata Képviselő-testületének Kőszeg Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 33/2014. (X.3.) önkormányzati rendelete, valamint annak 1. melléklete alapján a terület Lke-A1/1 kertvárosias lakóterület övezetbe tartozik. Beépítési mód szabadonálló, megengedett legnagyobb épületmagasság 4,5 méter, megengedett legnagyobb beépítettség 25 %.
Kőszeg Város Önkormányzata a közüzemi ivóvízellátó és szennyvízelvezető hálózat engedélyezési tervének elkészítésére, valamint a kapcsolódó vízjogi létesítési engedély megszerzésére megbízott egy tervezőt. Vízjogi létesítési engedély rendelkezésre áll.  Várom befektetők érdeklődését. Az ingatlan eladási ára 72.829.500 Ft + ÁFA.


Keresés: Ok
Értékesítő:
 
Heckenast István
heckenastistvan@heckenastingatlan.hu
+36-30/94-66-121
ÉRDEKLŐDÉS AZ INGATLANRA
Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Megjegyzés:
Ellenőrző kód: (A fenti művelet eredménye)
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot
www.ysolutions.hu © 2013. Heckenast Ingatlan Kft. Minden jog fenntartva.
Kezdőlap MAGUNKRÓL FALUSI CSOK SZOLGÁLTATÁSOK KAPCSOLAT Adatvédelem