Magyar Deutsch Facebook
Gyorskereső Bővitett kereső MAGUNKRÓL FALUSI CSOK
ELÉRHETŐSÉGEK
Azonosítószám:
Település:
Típus: Kategória:
Szobaszám: -tól -ig
Méret: m²-től m²-ig
Ár: M Ft-tól M Ft-ig

Heckenast Ingatlan Kft.Telefon / Fax: +36-94/510-336
E-mail: heckenast @ heckenastingatlan.hu
Web : www.heckenastingatlan.hu
Google térkép

eladó egyéb -> szálloda Siófok

129 000 000,- Ft
Azonosítószám: E-3124
Város Siófok
Városrész Ságvár
Építés éve: 1992
Telekterület: 10562 m2
Építési mód: tégla
Fürdő: 30
Konyha: 1
Wc: 30
Állag:
Komfort: összkomfort
Parkolás ár: 20 db saját parkoló
Az ingatlan bemutatása
Befektetőknek vagy családi vállalkozásnak ajánlok egy többféle hasznosíthatóságú eladó ingatlant Balatonhoz közel. Jelenleg szálloda lovardával, de kisebb átalakítással akár idősek otthonának, magánklinikának, gyermekek üdültetésére, illetve kedvező elhelyezkedése miatt exclusive cégtelephelynek vagy akár céges üdülőnek is alkalmas. 
A Hotel Aeroport Ságváron, a 65-ös (Siófok-Szekszárd) főút közelében Siófoktól, a nyári fővárostól 6 kilométerre található. A főútról aszfalt bekötőúton közelíthető meg. A szálloda az útról látható, de attól 150 méterrel beljebb fekszik. Parkolás a telken kialakított 20 férőhelyes parkolóban történik. 
Megközelítése az M7 autópályán Siófokig, onnan pedig a 65-ös úton 6 km, a távolsági buszjáratok megállója 200 méterre található, repülőgéppel a Kiliti-Ságvár repülőtéren keresztül történik.
A szálloda egy kastély jelleggel, de modern formában épült ingatlan. Berendezése részben igényes kivitelezésű neobarokk bútorzat. Ezek a jegyek adják meg a hely alaphangulatát.
A terület parkosított, több tucat tujával, fenyővel, rózsabokrokkal és más dísznövényekkel, egynyári növényekkel van beültetve. A park beérett, a kb. 110 fa mellett egy-egy igazi növényritkasággal is büszkélkedhet. A hátsó fronton lovarda és egy faszerkezetű kapubejárat található. Oldalt a lovarda mellett zárt tégla, egyébként dróthálóból készült kerítés védi.
Az épület 1991-ben épült sávalapozással, hagyományos építésmód szerint pince, földszint, emelet kivitelben. Falazata tégla, födémszerkezete vasbeton gerendázat, a tetőszerkezete fa, héjalása mázas cserép. A ház a '90-es évek közepén nyerte el mai formáját. Sárga színű, szépen megtervezett, igényesen kivitelezett, magyaros kastély jellegű épület, két toronnyal, és fehér fagerendázattal, korlátokkal díszítve. A vendégtér, és a szobák mindenütt szőnyegpadlóval burkoltak, a falazat tapétázott. A világítást egyedi világítótestek biztosítják. A pince és a szociális helységek kerámialappal burkoltak. Az épület fűtését és a teljes meleg víz ellátását 2 db gázkazán és egy gázbojler biztosítja.
A ház 30 szobával (ebből 5 apartman) rendelkezik, mindegyik fürdőszobás. Közös helyiségek: a szálloda hallja, étterme (reggeliző), a tizenkét személyes különterem, valamint a lovardához kapcsolódó grillterasz.
A lovarda megjelenésében teljesen illeszkedik a szállodához. Extra megjelenés és felszereltség. 8 box, lovászlakás, öltözők , iroda, fedett grillterasz. Előtte karám. A hátsó bejárat földútra, mezőgazdasági területekre nyílik. Jó lovaglási lehetőséget biztosít.
Jelenleg saját, ill. hosszú távra bértartásban levő lovak vannak elhelyezve.
A szálloda mellett további három építési telek is megvásárolható külön áron megállapodás alapján.
Beépítetlen terület: 3000 m2 + 4000 m2 , mely lovas kifutóként van hasznosítva, valamint további 2000 m2.
Szálloda épület összesen 1201 m2 melyből a pince 275,1 m2, a földszint 463,73 m2, az emelet pedig 462,3 m2. Az istálló 266 m2.
Teljes beépített terület: 1477 m2
A szálloda üzemel, neves német, ill. nemzetközi utazásszervezők a partnerei. A szerződések továbbvihetőek.


Keresés: Ok
Értékesítő:
 
Heckenast Istvánné
heckenastistvanne@heckenastingatlan.hu
+36309467562
ÉRDEKLŐDÉS AZ INGATLANRA
Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:
Megjegyzés:
Ellenőrző kód: (A fenti művelet eredménye)
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot
www.ysolutions.hu © 2013. Heckenast Ingatlan Kft. Minden jog fenntartva.
Kezdőlap MAGUNKRÓL FALUSI CSOK SZOLGÁLTATÁSOK KAPCSOLAT Adatvédelem